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  1. From artisan to worker
    guilds, the French state, and the organization of labor, 1776 - 1821
    Erschienen: 2010
    Verlag:  Cambridge Univ. Press, Cambridge [u.a.]

    Staatsbibliothek zu Berlin - Preußischer Kulturbesitz, Haus Potsdamer Straße
    1 A 782272
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Universitätsbibliothek Erfurt / Forschungsbibliothek Gotha, Universitätsbibliothek Erfurt
    NW 2335 F562
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Universitätsbibliothek Freiburg
    GE 2010/5046
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Staats- und Universitätsbibliothek Hamburg Carl von Ossietzky
    A 2010/7012
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Universitätsbibliothek Heidelberg
    2010 A 7064
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    ZBW - Leibniz-Informationszentrum Wirtschaft, Standort Kiel
    B 370617
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Universitätsbibliothek Mannheim
    300 NW 2335 F562
    keine Fernleihe
    Württembergische Landesbibliothek
    61/10381
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Klassik Stiftung Weimar / Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    NW 2335 F562
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
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      BibTeX-Format
    Quelle: Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Druck
    ISBN: 9780521193764; 0521193761
    Weitere Identifier:
    9780521193764
    RVK Klassifikation: NW 2335
    Auflage/Ausgabe: 1. publ.
    Schlagworte: Zunft; Handwerk; Handwerkspolitik; Geschichte; Frankreich; Guilds; Industrial policy; Labor policy; Guilds; Industrial policy; Labor policy
    Umfang: XI, 287 S., 24 cm
    Bemerkung(en):

    Includes bibliographical references and index

    Machine generated contents note: Introduction; 1. The decline and demise of guilds, 1776-1791; 2. The new regime begins, 1792-1799; 3. The re-emergence of guilds as a policy issue, 1800-1811; 4. The triumph of mechanization, 1812-1821; Conclusion.